Mystery shopping - Bohuněk, Bohuslav
Mystery shopping ako metóda skrytého výskumu a obľúbený spôsob získania spätnej väzby. Čo je mystery shopping. Čo urobiť s výsledkami. Čo všetko skúmať. Zásady interného mystery shoppingu. Desať techník mystery shoppingu. Princípy a zásady mystery shoppingu.