Geoinformatika ako interdisciplinárna vedná oblasť a jej vzťah ku geografii - Hofierka, Jaroslav
Geoinformatika ako interakcia viacerých vedných disciplín. Geoinformatika ako interdisciplinárna vedná oblasť. Predmet záujmu geoinformatiky.