Požiadavky manažérov na absolventov manažérskych fakúlt - Záležáková, Eliška
Výsledky skúmania názorov manažérov na absolventov manažérskych fakúlt. Cieľom skúmania bolo dešifrovať signály o predstavách či požiadavkách manažérov na profil absolventov manažérskych fakúlt. Výsledky monitorovania inzerátov rôznych médií a portálov na rozmanité manažérske pozície.