Biometrie a elektronické podpisy - Verecký, Štěpán
Biometria a jej praktické uplatnenie v bankovom sektore. Vývoj požiadaviek na evidenciu základných biometrických znakov. Identifikácia ľudí pomocou unikátnych charakteristických rysov, ktoré sú pre človeka jedinečné a nemenné. Prínosy a výhody pre bankovníctvo.