Zásady tvorby transferových cien podniku - Luknárová - Kutišová, Dalila
Transferové oceňovanie nadnárodnej skupiny. Identifikácia charakteristík podnikania v odvetví. Návrh, implementácia, dokumentácia systému transferového oceňovania. Manažment rizík transferového oceňovania.