Zdaňovanie licenčných poplatkov - Brnová, Miroslava
Článok definuje pojem licenčné poplatky v zmysle Modelovej zmluvy OECD a v zmysle slovenských právnych predpisov. Poukazuje na zdaňovanie jednotlivých druhov licenčných poplatkov u daňovníkov s neobmedzenou a obmedzenou daňovou povinnosťou v SR.