Management udáva tep banky - Chuchvalcová, Jana
Výskum spoločnosti Ernst & Yong o vzťahu bánk a klientov. O príležitostiach pre banky z týchto nových poznatkov hovorí Pavel Riegger, ktorý vedie poradenstvo pre finančné inštitúcie.