Daňové nedoplatky - Válek, Juraj, 1981-
Zánik daňového nedoplatku. Právo na vymáhanie daňového nedoplatku premlčané po šiestich rokoch po skončení kalendárneho roku, v ktorom daňový nedoplatok vznikol. Zánik daňového nedoplatku po 20 rokoch po skončení kalendárneho roku, v ktorom daňový nedoplatok vznikol. Úrok z omeškania.