Bankopoistenie je nielen o spolupráci s bankami integrované bankopoistné produkty. Vzdialený cieľ? - Lím, Pavol
Bankopoistenie na trhoch západnej Európy funguje viac ako tridsať rokov. Rýchlo sa rozvíjajúci predajný kanál, ktorý je výsledkom globalizačných a deregulačných trendov v bankovom a poistnom sektore.