Vliv lidského kapitálu na konkurenceschopnost - Jindra, Vojtěch
Úroveň vzdelania a kvalifikácie pracovníkov je v súčasnosti jedným z najdôležitejších faktorov konkurencieschopnosti na úrovni firiem, a tým aj na národohospodárskej úrovni. Ľudský kapitál, teória ľudského kapitálu. Náklady a výnosy spojené so vzdelávaním. Ľudský kapitál a hospodársky rast.