Zmeny vo finančnej správe sa odkladajú - Kušnírová, Jana, 1977-
Zavedenie nového informačného systému Finančnej správy SR sa posunulo na začiatok roku 2014. V priebehu uvedeného obdobia budú súčasne pre daňovníkov fungovať súčasný aj nový informačný systém súbežne. Po úspešnom nasadení nového informačného systému by tento mal samostatne slúžiť klientom finančnej správy od roku 2015. Reálne spustenie projektu UNITAS je naplánované na rok 2016.