Kedy manažérov nahradia stroje - Kvartová, Hana
Pokrok umelej inteligencie. Súperenie svetoznámeho šachistu Garryho Kasparova so superpočítačmi. Slabé stránky ľudského rozhodovania. Skresľovanie a iracionálne rozhodnutia manažérov. Nevhodné motivácie. Manažér proti stroju. Počítačové simulácie a modely - presnejšie a rýchlejšie predikcie. Napredovanie umelej inteligencie. Kognitívne čipy. Ktorí manažéri "prežijú".