Večné značky - Mravčák, Alexander
Aj zdanlivo obyčajné značky sa môžu stať také silné, že sa zaradia do každodenného jazyka. Zľudovejú značky, ktoré sú nové alebo pôsobia v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti. Zľudovené výrazy vygúglovať, xeroxovať. Značky, ktoré pôvodne súviseli s geografickým regiónom. Značka, ktorá zľudovie, je prístupná všetkým a hrozí, že ju využije konkurencia.