Konkurenční výhoda v podobě poskytování zaměstnaneckých benefitů - Otavová, Milena
V príspevku sú vyhodnotené možnosti optimalizácie odmeňovania pracovníkov so zreteľom na využívanie zamestnaneckých benefitov. Zamestnanecké benefity sú rozdelené do skupín a následne sú vyhodnotené skupiny zamestnaneckých benefitov, ktoré se javia ako najvýhodnejšie a naopak nejmenej výhodné. Daňová výhodnosť z pohľadu zamestnávateľa a zamestnanca.