Doprava v Bostone, Šanghaji a Las Vegas funguje aj vďaka Žiline - Kantorík, Juraj
Úspechy nemeckej firmy Scheidt & Bachmann na Slovensku. Vývoj softvéru a výroba systémov pre parkoviská, pre železničnú zabezpečovaciu techniku, systémy vybavenia cestujúcich či systémy pre čerpacie stanice. Spolupráca so Žilinskou univerzitou. Výroba dopravných systémov a automatov v Žiline od r. 2006. Spolupráca s odboronou školou v Kysuckom Novom Meste. Vizitka Scheidt & Bachmann Slovensko. Plány do budúcnosti.