Elektromobilný operátor - Kantorík, Juraj
Firma My Energy spúšťa v októbri tohto roku testovaciu prevádzku elektrických dodávok, ktoré bude klientom prenajímať. Budovanie siete výmenných staníc s batériami aj s IT podporou. Podnikatelia ako klienti, na ktorých sa firma sústreďuje. Zatiaľ tri ťažko prekonateľné prekážky pri kúpe elektromobilu. Prenájom vozidiel ako riešenie na prekonanie vysokej vstupnej ceny. Prepojenie elektromobilu s dispečingom firmy, aby sa vyhli možným technickým komplikáciám.