Prečo sú malé ostrovné štáty zraniteľné? - Rusiňák, Peter, 1985-
Zraniteľnosť malých ostrovných rozvojových štátov. Ekonomická zraniteľnosť a indexy zraniteľnosti. Malá veľkosť a ekonomická zraniteľnosť. Malá veľkosť a geografická zraniteľnosť.