Špecifiká destinačného manažmentu v cestovnom ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Destinácia cestovného ruchu ako regionálna sieť. Charakteristické črty regionálnych sietí v cestovnom ruchu. Rozporuplnosť efektov sietí.