Rozhodujú v podniku tí správni ľudia?
Roly a členstvo vo vrcholovom manažérskom tíme. Identifikácia štyroch typov vrcholových manažérskych tímov s rôznymi úrovňami vplyvu. Vrcholové manažérske tímy a takzvaný "kuchynkový kabinet". Výhody a nevýhody kuchynkového kabinetu. Podstatné celopodnikové rozhodnutia.