Zrušme nefunkčnú a odpudzujúcu podnikovú hierarchiu - Burger, Ivan
Problémy súvisiace s hierarchickou štruktúrou podnikového manažmentu. Dôležitosť a dopady hierarchického riadenia. Manažéri, lídri a supervízori. Model Mornig Star. Výhody a nevýhody samoriadenia.