Otázky a odpovede k vykonávaniu predbežnej finančnej kontroly po novele zákona o finančnej kontrole - Veverková, Ingrid
Novela zákona č. 502/2001 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Dňa 1. marca 2012 nadobudla účinnosť novela zákona o finančnej kontrole zákonom č. 69/2012 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ďalšie zákony.