Trh práce v Slovenskej republike v kontexte Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia - Sika, Peter, 1975-
Hlavné ciele Operačného programu a ich realizácia cez prioritné osi. Prehľad stavu realizovania Operačného programu. Situácia na trhu práce v SR. Miera zamestnanosti, vývoj miery nezamestnanosti.