Novela zákona o dani z pridanej hodnoty účinná od 1. októbra 2012 a od 1. januára 2013 - Jablonková, Zdenka
Dňa 26. júla 2012 Národná rada SR schválila novelu, ktorou sa s účinnosťou od 1. októbra 2012 a od 1. januára 2013 mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. Znenie zákona a ilustračné príklady.