Ecologisation of social development and quality - Andrejovský, Pavol, 1975-
Súvislosť medzi kvalitou života a životným prostredím v našich podmienkach. Analýza výsledkov hodnotenia vybraných indikátorov. Indikátor HDI (Human development index), EPI (Environmental performance index). Nezamestnanosť.