Názory študentov na kľúčové kompetencie potrebné pre úspešné podnikanie - Olexová, Cecília, 1976-
Zistenie názorov študentov na kompetencie potrebné pre úspešné podnikanie, na ich úmysel podnikať po skončení štúdia, vrátane ich motívu na podnikanie. Prezentácia názorov študentov na to, ako im môže univerzita pomôcť pri rozhodnutí podnikať. Výsledky dotazníkového prieskumu.