Speciální fixační prvky ze vzdušných polštářků - Vítek, Miloslav
Nové typy fixačných materiálov. Air cushion packaging - balenie rôznych objektov do špeciálnych, tvarovaných, plastových a vzduchom plnených sáčkov. Aircell cushion - obalový materiál vyvinutý kórejskou firmou. Ďalšie typy obalov: Air-bag, airspeed 9000 air-paq, airspeed 6000, easyair cassette. Reckylácia vzduchových vankúšikov.