Pakt stability a rastu v teórii a praxi - Karšay, Alexander, 1983-
Teoretické východiská koordinácie fiškálnej politiky v eurozóne. Fiškálna disciplína a solventnosť. Koordinácia nastavenia fiškálnej politiky. Podoba koordinácie fiškálnej politiky v EMÚ. Vývoj vo vybraných krajinách v praxi. Zhodnotenie vývoja za obdobie do roku 2011. Zmeny v roku 2011 (six-pack a fiscal compact).