Elektromobily se vyplatí v city logistice
Elektrický pohon ako jedna z alternatív pre budúci vývoj dopravy a logistiky. Testovanie elektromobilu Českou poštou. Testovacie vozy logistických spoločností. Ekokurýr - prvá pražská ekologická prepravná firma. Doručovanie v elektromobiloch v zahraničí. Rôzne názory na elektromobilitu. Elektroprojekty. Dobíjacie stanice. Experimentálne elektromobily pre city logistiku. Elektrobycikle a elektroskútre. Využitie elektromobilov v meste.