Ceny potravín zrýchľujú dynamiku rastu - Koršňák, Ľubomír
Dynamika medziročného rastu spotrebiteľských cien sa zrýchlila z 3,6 percenta na 3,7 percenta. Rast dopytovej inflácie. Hlavné faktory rastu cien potravín. Ekonomický výhľad za roky 2007 - 2013.