Obraz 3D televízie - Žjak, Jana
Problematika trojrozmerného vysielania televízie a možnosti jej budúceho využitia. Vývoj televízie od základného rozlíšenia, k možnostiam vysokého rozlíšenia a jeho uplatnenia v diváckom povedomí a presúvaní audiovizuálnych diel k 3D obrazu. Obavy z celkového dopadu technológie 3D ako takej.