Nezamestnanosť a politika flexiistoty na francúzskom trhu práce - Rievajová, Eva
Charakteristika trhu práce EÚ a na francúzskom trhu práce. Pružnosť a istota v pracovno-právnych vzťahoch vo Francúzsku. Aktívna politika trhu práce vo Francúzsku. Stratégia celoživotného vzdelávania. Moderné systémy sociálneho zabezpečenia.