Vplyv masmédií v procese utvárania svedomia - Boháčová, Diana
Schopnosti masových médií manipulovať s ľudským jedincom prostredníctvom verejnej mienky, reklamy a predostretím informácií, ktoré nie vždy korešpondujú so skutočnosťou.