Aktuárske modely v systéme zdravotného a nemocenského poistenia - Škrovánková, Lea, 1954-
Hlavné črty aktuárskej praxe v oblasti zdravotného a nemocenského poistenia. Prezentácia nového modelu na modelovanie produktov nemocenského a zdravotného poistenia a výpočty pravdepodobností potrebných pri určovaní výšky určitého druhu poistenia.