Yesterday, today and tomorow - the discourse of social networks - Mochňacká, Barbora
Opis počítačom sprostredkovaného diskurzu (Computer-Mediated Discourse; CMD) a pohľad na históriu sociálnych médií, konkrétne sociálnych sietí. Náčrt súčasných a potenciálnych tendencií v komunikácii sprostredkovanej počítačom.