Ku kritike politiky verejno-súkromných partnerstiev - Tomanová, Anna
Verejno-súkromné partnerstvá v ekonomickej literatúre. Politika verejno-súkromných partnerstiev v Európskej únii. Trh verejno-súkromných partnerstiev v Európskej ú nii. Kritika politiky verejno-súkromných partnerstiev.