Knihy versus moderní média - Šmídová, Zdeňka
Kniha od svojho počiatku až po súčasnosť. Elektronické a audio knihy. Porovnávanie jednotlivých formátov kníh podľa ich výhod a nevýhod. Nové médiá a moderné technológie. Čitateľská gramotnosť v medzinárodných výskumoch.