[Komunikácia v manažmente] - Joniaková, Zuzana, 1970-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá ponúka vysoko aktuálnu problematiku manažérskej komunikácie ako jednu z kľúčových kompetencií v procesoch riadenia orgnizácií.