Vplyv masmédií na kriminalitu mladistvých - Rapčová, Adriana
Negatívny vplyv masmédií na kriminalitu mladistvých v súčasnosti, osobitne vplyvu televízneho vysielania a internetu. Možnosti riešenia tejto situácie hlavne v Slovenskej republike a možnosti prevencie kriminality.