Efektívne využitie komunikačných nástrojov vo volebných kampaniach ako predpoklad úspechu v parlamentných voľbách 2010 - Kováčová, Simona
Úloha médií a efektívne využitie komunikačných nástrojov vo volebných kampaniach 2010. Dôležitosť komunikačného aspektu a strategického plánovania aktivít v demokratickej spoločnosti v predvolebnom období. Reciprocita medzi médiami a politickými stranami ako aj médiami a voličmi.