Prekročte hranice bežného predaja - Kuklová, Jana
Tovar už nestačí len tak položiť na regál. Starostlivosť o tovar, jeho vystavenie, spôsob vystavenia, dostupnosť, dostatočné zastúpenie a označenie, farebnosť ... to všetko a oveľa viac prináša so sebou merchandising. Novinky v tejto oblasti. Čo zahŕňa kvalitná služba.