Najvýhodnejšie sa nakupuje v Kauflande, najviac v Tescu - Košťál, Daniel
Spotrebiteľský prieskum v obchodných reťazcoch na Slovensku - kde sa nakupuje najvýhodnejšie, značky výrobkov, ktoré sa najviac nakupujú, predajne, ktoré majú najčerstvejšie výrobky.