Rok 2030: priemysel bude čistejší a smart - Jurina, Ľubomír
Už dnes sa ukazujú technologické trendy budúcich desaťročí, z ktorých môžu profitovať aj slovenské firmy. Hlavné technologické trendy - kastomizácia, rozvoj miest, nové materiály, úspory surovín, smart grids a elektromobilita, zdravie.