Application of Kirkpatrick's Model for Evaluating Training Programs - Olexová, Cecília, 1976-
Kirkpatrickov model hodnotenia vzdelávania. Úrovne hodnotenia vzdelávania. Populárnosť a limity Kirkpatrickovho modelu v praxi. Vzdelávací program. Náklady na vzdelávanie.