Vzťah politiky a médií z pohľadu etiky - Gujdová, Denisa
Vzťah politiky a médií. Absencia morálnych princípov a pravidiel transparentnej komunikácie k recipientom. Priestor pre politickú i mediálnu manipuláciu a presadzovanie individuálnych záujmov a cieľov. Aplikácia základných etických hodnôt do mediálneho a politického sveta.