Politický marketing a možnosti využitia public relations - Gburová, Jaroslava
Prepojenie klasického marketingu s politickým marketingom a možnosti využitia public relations v rámci politickej komunikácie. Potreba využitia nových rozvíjajúcich sa foriem moderného politického marketingu.