Komercionalizácia ochrannej známky - Gubová, Klaudia, 1986-
Ochranná známka ako nástroj identifikácie výrobku v médiách. Hodnota a sila ochrannej známky v súčasnosti. Budovanie ochrannej známky. Investovanie do značiek.