Mediálne spracovanie rozvojovej problematiky - Baluchová, Božena
Povedomie verejnosti o príčinách vynakladania prostriedkov zo štátneho rozpočtu na rozvojovú pomoc ako aj mimovládnych organizácií, realizujúcich rozvojové projekty v rozvojových krajinách. Vzťah medzi masovou komunikáciou a sociálnou zmenou.