Princíp partnerstva v aktuálnych koncepciách regionálnej politiky - Belajová, Anna
Teoreticko-metodologické východiská aktuálnej regionálnej rozvojovej politiky. Koncepcia lokálne iniciovaného ekonomického rozvoja (LED). Partnerstvá a regionálny rozvoj. Inštitucionálne partnerstvá Európskej únie. Uplatňovanie partnerstiev v regiónoch a obciach Slovenskej republiky.