Výnimky zo slobody voľného pohybu kapitálu a platieb po nadobudnutí platnosti Lisabonskej zmluvy - Karpat, Andrej
Pojem "spoločný trh". Štyri slobody vnútorného trhu. Obsah slobody voľného pohybu kapitálu a platieb. Historický vývoj uskutočňovania slobody voľného pohybu kapitálu a platieb. Prípustné obmedzenia slobody voľného pohybu kapitálu a platieb. Prípustné obmedzenia slobody voľného pohybu kapitálu voči tretím krajinám.