Investičné a obchodné vzťahy medzi Európskou úniou a krajinami MERCOSUR-u - Woltemar, Richard
Zoskupenie MERCOSUR - Brazília, Argentína, Paraguaj a Uruguaj, charakteristika. Konkurencieschopnosť krajín MERCOSUR-u. Vzájomný obchod a investície. Vývoj priamych zahraničných investícií v krajinách MERCOSUR-u. Investície členských krajín EÚ v MERCOSUR-e. Bariéry vstupu európskeho exportu. Negatívne dôsledky uzavretia obchodnej dohody. Výhody bilaterálnej obchodnej dohody.